Om Nordjysk Malerfirma

Vi har stor erfaring med alle opgaver inden for malerfaget

Nordjysk Malerfirma ligger i Aalborg er oprettet i 2014, men vores erfaring med malerfaget er stor. Vi kan udføre alle opgaver, der har med maling at gøre, både i forbindelse med renovering og nybyggeri for private, virksomheder og det offentlige.

Nordjysk malerfirma kommer også gerne og besigtiger din opgave, hvis du har brug for råd og sparring, inden vi går i gang med arbejdet.

Vores erfaring bygger på mange års arbejde inden for malerfaget, hvor vi har løst alle typer maleopgaver, herunder har vi indgående kendskab til epoxy-maling, ældre malerteknikker og kirkerestaureringer. Vi maler selvfølgelig både bygninger og interiør.

Mangler du en grundig, dygtig og pålidelig maler med god sans for detaljerne, så ring til os og få et tilbud. Vi maler i hele Nordjylland.

Kundeservice

Nordjysk Malerfirma bygger på et fundament af kvalitet og tilfredse kunder. Vi ved, at disse to ting går hånd i hånd, og derfor er det altid vores højeste prioritet at levere et solidt stykke færdigt maler arbejde til tiden, som lever op til alle dine forventninger.

Vores alsidighed og samarbejdsaftaler med andre firmaer gør det muligt for os at klare de fleste udfordringer, således vi altid kan imødegå kundes ønsker og behov.

Hos Nordjysk Malerfirma er det vores fornemmeste opgave at gøre dig glad og tilfreds med resultatet af vores malerarbejde. Vi værdsætter og prioriterer et veludført job, og vi tror på tilfredse og tilbagevendende kunder.

Hvem kan få hjælp?

Vi udfører opgaver for både privatpersoner såvel som små og store virksomheder – både i privat og offentligt regi.

Hvor arbejder vi?

Nordjysk Malerfirma har base i Aalborg, men udfører vores arbejde i hele Nordjylland.

Er dit projekt og din opgave placeret lidt længere væk, så er vi naturligvis til at snakke med, og vi hører meget gerne fra dig – og vi kommer selvfølgelig altid gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt vores malerfirma i dag for at høre hvad vi kan gøre for dig

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om vores malerfaglige ekspertise og hvordan vi kan hjælpe med at forvandle dit hjem eller erhverv. Du kan nå os på telefonnummer: (+45) 41 82 85 36
eller via email på: njmalerfirma@gmail.com. Du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular også vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!